Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa sähköurakoitsijaa? Yli-Sähkö Oy on S2-luokan sähköurakointipätevyydellä varustettu yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia sähköurakointipalveluita. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme ja teemme sen, minkä lupaamme jokaisessa projektissa.

Sähköurakointi - Avain toimivaan kiinteistöön

Sähköurakointi on keskeinen osa rakennusten ja kiinteistöjen toimivuutta. Olipa kyseessä uudisrakennus, remontti tai huolto, ammattitaitoinen sähköurakoitsija on välttämätön. Yli-Sähkö Oy tarjoaa laadukkaita sähköurakointipalveluja kaikenkokoisiin projekteihin.

S2-luokan sähköurakointipätevyys

Yrityksemme S2-luokan sähköurakointipätevyys on vahva osoitus osaamisestamme ja ammattitaidostamme sähköalalla. Tämä pätevyys mahdollistaa monimutkaisten ja vaativienkin sähköurakoiden toteuttamisen luotettavasti. Voit luottaa siihen, että huolehdimme sähköurakoinnistasi suurella asiantuntemuksella ja ammattitaidolla.

OTA YHTEYTTÄ

Yli-Sähkö Oy
Petri Yli-Renko
Pihkakinttu 4 A
60510 SEINÄJOKI
Puh. +358 50 512 9433
petri(at)ylisahko.fi

Luota Yli-Sähkö Oy:hin, kun tarvitset sähköurakoinnissa ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania. Me pidämme aina lupauksemme ja varmistamme, että projektit etenevät suunnitellusti ja turvallisesti. Ratkaisu sähköurakointitarpeisiisi on vain puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella tarkemmin tarpeistasi ja tarjota sinulle räätälöidyn ratkaisun. Yli-Sähkö Oy on täällä auttaaksesi sinua!

Mikä on S2-urakointipätevyys?

S2-sähköurakointipätevyys Suomessa on pätevyys, joka osoittaa, että sähköalan ammattilainen tai yritys on pätevä suorittamaan sähköurakointitehtäviä maassa. Tämä pätevyys mahdollistaa erilaisten sähköasennusten, kuten pienjännite- ja laiteasennusten, suorittamisen. Pätevyyden haltija voi työskennellä jännitteiden kanssa, jotka ovat yleensä enintään 1 000 volttia eli 1 kV.

On kuitenkin tärkeää tarkistaa voimassa olevat sähköalan määräykset ja vaatimukset, koska ne saattavat muuttua ajan myötä, ja jännitevaatimukset voivat vaihdella eri sähköurakointitehtävissä. S2-pätevyyden haltijat ovat yleensä päteviä suorittamaan sähköurakointitehtäviä, joissa käytetään jännitteitä, jotka ovat yleisesti käytössä kodin ja teollisuuden sähköjärjestelmissä Suomessa.

Kysy lisää meiltä!

Soita 050 512 9433